Miesten mielestä paras naisten tuoksu

Markkinat ovat pullollaan monia eri tuoksuisia hajuvesiä. Ne jakavat mielipiteitä sekä naisten, että myös miesten keskuudessa. Usein voikin olla vaikeaa löytää sellainen tuoksu mikä miellyttäisi itseään sekä myös kumppania. Joskus paras ratkaisu onkin ottaa vaan rohkeasti riski ja kokeilla jostain uutta vaihtoehtoa ennakkoluulottomasti.

Tuoksun on miellytettävä ensiksi sen käyttäjää

Sanomattakin on selvää, että tuoksun täytyy olla sellainen, että sitä on miellyttävä käyttää. Kukapa haluaisi viettää päivän pahanhajuisen tuoksun ympäröimänä. Pahimmassa tapauksessa seurauksena on päänsärkyä sekä pahoinvointia. Siksi onkin erittäin tärkeää, että itse pystyy sietämään tuoksua voimatta pahoin.

Mieti budjettisi, sillä vaihtoehtoja on muutamasta kympistä satoihin euroihin

Hajuvesiä on markkinoilla monen hintaisia. Halvan ja kalliin hajuveden hintaero voi mahdollisesti kertoa tuotteen laatuerosta. Yksi merkittävistä tekijöistä hajuvesien hintaeroissa on luonnon raaka-aineiden, kuten eteeristen öljyjen määrä. Mitä enemmän niitä on hajuveden valmistamiseen käytetty, sitä kalliimpi se on. Joskus viiden euron hajuvesi voi olla yhtä hyvä kuin 20 euroa kalliimpi. Kaikissa tuoksuissa lisähinta tulee pullon taiteellisesta suunnittelusta ja laajasta markkinointikoneistosta.

Ari By Ariana Grande parfyymin tuoksu on nuorekas ja feminiininen, jonka kukkaista ja hedelmäistä ydintä tasapainottavat vaalea puu ja myski, n.50€. Bright Crystal parfyymin tuoksu on raikkaan kukkainen ja tyylikäs, jossa yhdistyvät granaattiomena, yuzu, magnolia, pioni ja lootuksenkukka, n.80€. Miss Dior parfyymin tuoksu on sensuelli, naisellinen ja kukkainen, jossa kukkivat Grassen ja Damaskoksen ruusut bergamotin pirskahduksella, n.120€.

paras naisten tuoksu

Mitkä tuoksun vivahteet miellyttävät miehiä?

Naisten tuoksuissa miehiä puoleensavetävien tuoksuyhdistelmien ja raaka-aineiden kirjo on laaja. Lähtökohtaisesti miehet kokevat miellyttäviksi ja myös eroottisiksi pehmeät, hienostuneet, samettiset tuoksut, joissa ei ole tunkkaista puuterimaisuutta tai liikaa saippuamaisuutta. Esimerkiksi gourmand-vivahteet toimivat hyvin, jos haluaa herättää miehen mielenkiinnon.

Gourmand-vivahteet tarkoittavat muun muassa valkosuklaan, vaniljan ja kermaisten vivahteiden symbioosia, joihin sekoitetaan myös naisten tuoksuista usein löytyviä vivahteita, kuten kukkia, hedelmiä tai marjoja. Tämän yhdistelmän toimivuutta tuoksuekspertit selittävät sillä, että se voi luoda alitajuisesti turvallisuuden tunnetta miehille. Tämä toimii viettelyssä erityisen hyvin.

Myski mielletään useimmiten miehiseksi tuoksuksi, mutta eri kyselyiden mukaan se toimii loistavasti myös naisilla – tällöin kannattaa hakea samettisen pehmeitä ja lämpimiä myskin vivahteita. Tuoksuilla voi ilmentää myös muutakin kuin viettelystä. Esimerkiksi luksusparfyymit, joissa on vahvoja myskejä, kantavia tuoksuyhdisteitä ja luonnonraaka-aineita, viestivät enemmänkin naisen luonteesta: vahva tuoksu on yhtä kuin vahva persoona.

Klassikkoja vai uudempia?

Yksi klassikko parfyymeista on Dolce & Gabbana Light Blue. Se on nuorekas ja pirteä tuoksu, johon raikkaiden tuoksujen ystävät kiintyvät helposti. Kissankellojen, vihreän omenan ja syvän sitruksen yhdistelmä ei ole kuitenkaan liian voimakas, joten se sopii sekä töihin että juhliin.

Toinen klassikko on Tom Ford Tobacco Vanille parfyymi. Se on pitänyt viimeisten vuosien ajan tummien ja mausteisten unisex-tuoksujen kruunua. Sen vahva tuoksumaailma jakaa mielipiteet, sillä sitä joko inhoaa syvästi tai rakastaa palavasti. Se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat erottua joukosta.

Yksi uutuusparfyymi on Maison Margiela Replica Sailing Day EdT. Merituulen tuoksu rakentuu suolaveden sijaan iiriksestä, katajasta ja korianterista. Pohjatuoksusta löytyy myös vivahdetta Calvin Kleinin ruurusta ja seetripuusta. Se sopii hyvin urheilulliselle ja ulkoilusta nauttivalle ihmiselle, sillä tuoksu on sopivan huoleton ja rento.

Parhaimmillaan hajuvesi tekee olosi seksikkääksi ja itsevarmaksi

Hajuvesiä voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Esimerkiksi, jos haluaa tehdä vaikutuksen toiseen ihmiseen tai jopa herättää intiimimmänkin kiinnostuksen. Toki sitä voi käyttää myös ihan omaksi ilokseen, tai muuten antaakseen itsestä raikkaan ja huolitellun kuvan esimerkiksi juhlissa tai muissa virallisissa tilaisuuksissa.

Hugo Boss the Scent for Her EdP pafryymin tuoksussa on eleganttia naisellisuutta, lämpöä ja viettelyä. Valloittava freesia, hunajalla kuorrutettu persikka sekä samettisen pehmeä kaakaopapu kietoutuvat sointuvasti yhteen vietteleväksi tuoksuksi. The Scent ja The Scent for her-tuoksut muodostavat yhdessä taianomaisen vetovoimaisen BOSS-parin.

Tom Ford Black Orchid parfymin kukkainen tuoksu voimistaa täydellisesti aitoa ja ikonista ensimmäisen tuoksun aistillisuutta. Sen lemmenrohdonomainen vaikutus kohottaa erikoislaatuiset ja synkimmätkin kukat uusiin voimaannuttaviin korkeuksiin samalla paljastaen ylang ylang-kukkien potentiaalin kastettuna kultaiseen rommiin, joka kruunaa upeasti tuoksunautinnon.

Tuoksua kannattaa myös miettiä vaikkapa lahjaksi!

Näistä hajuvesistä miehet hullaantuvat

Miesten mieltymyksiä naisten hajuvesiin on selvitetty useilla erilaisilla kyselyillä. Erilaisten kyselyjen mukaan paljon kukkaisvivahteita sisältävät tuoksut ovat erityisen hyviä miesten houkutteluun. Suosituimpia kukkaistuoksuja ovat muun muassa Giorgio Armanin My Way sekä Lancômen La Vie Est Belle Intensément.

Toiseksi suosituin tuoksu naisella miesten mielestä on herkkä makea. Tähänkin tuoksuun myös sopii Lancômen La Vie Est Belle Intensément sekä lisäksi muun muassa Muglerin Angel Eau Croisière 2020. Kolmanneksi pidetyin tuoksu on hedelmäinen tuoksu. Yksi suosituimpia hedelmällisiä tuoksuja on Muglerin Angel Nova.

Neljänneksi pidetyin tuoksu on kermainen vanilja. Tätä tuoksua löytyy muun muassa Lancômen La Nuit Tresor Nudesta. Viidentenä tulee kirpakka sitrus. Esimerkiksi Christian Diorin Miss Dior Rose N’Roses -tuoksu sopii sitruksesta pitävälle sekä myös Giorgio Armanin My Way -tuoksussa on sitrusta.

Tärkein on, että itse on tyytyväinen

Kaikesta huolimatta täytyy muistaa, että ei pidä ostaa sellaista hajuvettä mikä ei miellytä itseä, vaikka se miellyttäisi sydämen valittua. Tämä pätee etenkin, jos tuoksusta tulee itselle päänsärkyä tai huono olo. Tärkeintä on se, että itse nauttii tuoksusta ja kokee olevansa sen kanssa niin sanotusti omassa elementissään.